Logo

Archive for november, 2014

kunstnerkveld i Apotekeren kafé på Jugendstilsenteret, tirsdag 9.12.14 kl. 18.00-22.00.

Kunstmuseet KUBE inviterer alle profesjonelle kunstnere i Møre og Romsdal til en ny kunstnerkveld i Apotekeren kafé på Jugendstilsenteret, tirsdag 9.12.14 kl. 18.00-22.00.

Vi ønsker å invitere deg til å gi en kort presentasjon av din kunstneriske praksis, og slik vise oss som jobber ved Kunstmuseet KUBE, kunstnerkolleger og andre interesserte hva du arbeider med. I presentasjonen kan du enten vise en bildeserie/video på lerret eller ta med deg fysiske arbeid. Kunstnere som ikke presenterte seg forrige kunstnerkveld vil bli prioritert.

Ønsker du å presentere kunstnerskapet ditt denne kvelden sender du en e-post til post@kunstmuseetkube.no innen 4.desember. Merk e-posten «påmelding til kunstnerkveld». På grunn av arrangementets tidsramme må presentasjonen begrenses til maksimum 10 min. per kunstner.

Dersom du skal vise bilder/video/lyd må du ta med en minnepinne (ikke cd eller annet – dette for at de tekniske pausene skal gå så raskt som mulig).

Arrangementet retter seg mot utøvere i det regionale kunstfeltet men vil være åpent for andre interesserte tilhørere.

Kafeen holder åpent for salg av kake og drikkevarer. Basert på tilbakemeldinger fra forrige kunstnerkveld utvider vi tidsrammen på arrangementet slik at det blir mer tid til samtaler i etterkant av presentasjonene.

Velkommen!


Gratulerer til Ine Harrang!

BKMR gratulerer vår medlem

Glasskunstner Ine Harrang fra Molde med støtte til installasjon, 65.000 kr. Fra Møre og Romsdal kunstnerstipend 2014

Artikkel smp: http://www.smp.no/kultur/article10325230.ece